64. Međunarodni sajam tehnike biće održan od 24. do 27. maja.

Ovaj termin je usklađen sa promenama prolećnog dela kalendara priredbi Beogradskog sajma, izazvanih dobro poznatim objektivnim okolnostima.

I u vremenu digitalizacije i masovnih komunikacija industriji i privredi potrebni su sajmovi i međuljudski kontakti. Transformacija industrije nikada ne prestaje, jer industrija za svega nekoliko meseci implementira rešenja za koja su nekada bile potrebne godine.

Zato Sajam tehnike svim silama nastoji da učesnicima i poslovnim partnerima obezbedi privilegiju da na jednom mestu predstave aktuelne tehničko-tehnološke inovacije i rešenja, industrijske potencijale, da razmene iskustva, mogućnosti za nova ulaganja i poslovna umrežavanja, da budu deo partnerstva između nauke i privrede i interakcije između industrije 4.0, veštačke inteligencije, mobilnosti radne snage, energetskih rešenja…

Blagovremenom rezervacijom izlagačkog prostora i pratećeg programa na 64. Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, ostvaruje se mogućnost i povećava šansa za o(p)stanak na naučnoj i tehničko-tehnološkoj sceni.

Vreme je za nove susrete.