Staubli

Kompanija STAUBLI je globalni ponuđač mehatroničkih rešenja sa tri ključne delatnosti: konektori, robotika i tekstil, koji služe korisnicima koji žele da povećaju svoju produktivnost u mnogim industrijskim sektorima.

Staubli je međunarodna grupa, sa sedištem u Pfafikonu, Švajcarska, koja trenutno posluje u 29 zemalja, sa agentima u 50 zemalja na četiri kontinenta. Njihova misija je partnerstvo sa klijentima u skoro svakoj industriji i obezbeđivanje sveobuhvatnih rešenja uz dugoročnu podršku.

Staubli

Staubli će na Sajmu tehnike predstaviti svoja rešenja za povezivanje u procesima automatizacije i konfigurabilnih sistema povezivanja. Staubli nudi pravo rešenje za optimizaciju produktivnosti Kuick Mold Change procesa, od brzih spojnica, multi-spojnica ili magnetnih steznih sistema do specijalnih opsega za visoke temperature, hidrauliku i sve tečnosti. Predstaviće klupu MCS sa priključkom svih kola: fluida, gasova, električnih, hidrauličnih i još mnogo toga… da se pokaže kako bezbedno i lako povezati više spojnica!

Staubli