Firma SVEZDRAV nudi inovativna rešenja koje će primenom agregacije znanja i iskustva iz više oblasti, obradom velikih količina podataka i primenom veštačke inteligencije, ljudima pružiti informacije o njihovom opštem stanju kao i kako da ga unaprede i to bilo gde da se nalaze i u bilo koje vreme. Sve to primenom mobilnih tehnologija koje su proširene rešenjima ove kompanije, koja omogućavaju snimanje i analizu više bimedicinskih signala.

Rešenja Svezdrava su veoma atraktivna za upotrebu. Primer je snimanje do šest odvoda EKG signala bez lepljenja elektroda, kontinualno praćenje pritiska bez manžetne, procena stresa i umora upotrebom samo mobilnog telefona…

Cilj ovih rešenja je da se funkcionalnosti današnjih pametnih uređaja prošire uređajima koji će omogućiti snimanje i analizu biomedicinskih signala. Ovim pristupom je minimizovana cena koju korisnici plaćaju za nove mogućnosti njihovih pametnih uređaja.

Za obrazovanje u medicini Svezdrav nudi simulator različitih, realnih EKG signala, koji se može koristiti u edukaciji kao i za testiranje EKG opreme.