Pripreme za 64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća nastavljene su tamo gde ih je pandemija korona virusa privremeno usporila.

Kao regionalni sajamski lider, ali i reprezent globalne sajamske industrije, Sajam tehnike će u novom pomerenom terminu – od 22. do 25. septembra 2020. godine – uspešnom organizacijom još jednom potvrditi visok rejting i ugled koji uživa.

U prilog tome ide i Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru programa Podrške malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme i mašina Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije. Cilj program je jačanja konkurentnosti privrednih subjekata, unapređenja njihovog poslovanja i internacionalizacije, kao i kreiranja novih radnih mesta kroz investicije u opremu.

Međunarodni sajam tehnike i njegov jedinstven poslovni ambijent, odlična su prilika za promociju i povezivanje svih zainteresovanih privrednih subjekata. Svi oni će imati privilegiju da na jednom mestu predstave svoju ponudu, ali i da se informišu o aktuelnim tehničko-tehnološkim inovacijama i rešenjima, prikažu industrijske potencijale, razmene iskustva i mogućnosti za nova ulaganja i poslovna umrežavanja.

Za sve zainteresovane pripremili smo i specijalni poslovni paket dodatnih usluga i pogodnosti, koji podrazumeva i prednosti B2B komunikacije i zadovoljavanje njihovih specifičnih potreba i interesa.

Ovo je samo jedan deo razloga da dođete i upoznate pametne ljude i pametne mašine u najvećoj sajamskoj pametnoj fabrici u ovom delu Evrope – na Međunarodnom sajmu tehnike.

Jer, tradicionalni „Majski dani tehnike“ ove godine su u septembru!

Čekamo vas.