Kompaniju MHT PRODUCTS DOO iz Priboja osnovao je 2016. godine američki investitor Pannsylvania Shahram Masoudnia. Bavi se razvojem i proizvodnjom uređaja visoke tehnologije, te zaštitom životne sredine – „Green product“ (voda, električna energija). Proizvodi su patentirani i jedinstveni na tržištu, a namenjeni su svim korisnicima.

Safe toilet tank STT, uređaj koji meri nivo vode, ugrađuje se u vodokotliće i kod bilo koje disfunkcije, gde dolazi do nepotrebnog curenja i potrošnje vode, zatvara ventil (uz mogućnost narednog korišćenja) i obaveštava korisnika o greškama putem signalizacije na samom uređaju ili android, iOS i web aplikacije.

Pametni satovi W11, W12, W13 izrađeni su po standardima visoke tehnologije, a koriste se kao mobilni telefoni. Lepog su izgleda, u više boja, elegantni, poslovni i u sportskoj varijanti.

U kompaniji se trenutno radi na razvoju termostata koji se povezuje sa našom ventilacionom rešetkom (izbor više vrsta dizajna, paleta boja). Uređaj je deo bilo koje centralne jedinice. Služi za grejanje ili hlađenje prostorija, pri čemu štedi električnu energiju (može se izabrati svaka prostorija zasebno), čisti vazduh u prostoru od bakterija i mikroorganizama (99,9%) pomoću UV lampe, koju ventilaciona rešetka poseduje. Upravljanje ovim proizvodom može biti manuelno, putem termostata ili aplikacijama android, IOS ili web – sa bilo koje udaljenosti.