METSO je jedna od vodećih svetskih kompanija koja nudi opremu i usluge u rudarstvu, agregate za drobljenje kamena, rešenja za reciklažu i ventile za procesnu industriju. Eksperti iz Metsa duže od 90 godina isporučuju inženjerska rešenja i automatske ventile vrhunskih performansi i pouzdanosti rafinerijama, hemijskoj industriji, procesima industrijskih gasova, papirnoj industriji, energetici, rudarstvu i metalurgiji.

Metso je vodeći dobavljač inteligentnih pozicionera. Ima najširu ponudu loptastih, leptirastih, regulacionih i on-off ventila, kao i sigurnosnih (ESD) ventila. Metso softverska i dijagnostička rešenja pomažu njihovim klijentima da poboljšaju produktivnost i efikasnost proizvodnje.

Uz pomoć višedecenijskog iskustva i inovativnih rešenja, pomaže svojim klijentima da unaprede efikasnost, smanje rizike i povećaju profitabilnost. Metso zapošljava više od 13.000 ljudi u preko 50 zemalja.

Po prvi put na Beogradskom Sajmu tehnike 2019. predstaviće se divizija Flow Control, čija se platforma zasniva se na inženjeringu i proizvodnji automatskih ventila i upravljačkih uređaja za procesnu industriju.

Veliki udeo u poslovanju kompanije dolazi iz servisa. Ova usluga je geografski dobro pokrivena, jer Metso ima servisne centre u više od 40 zemalja širom sveta.

Metso
Metso