LORSEL DOO iz Beograda je jedna od onih kompanija koje na 64. Sajmu tehnike obeležavaju jubilarno 10. učešće.

Bavi se savetovanjem i prodajom mašina, alata i opreme za obradu metala, posebno u području obrade lima. Zastupa brojne svetski dokazane firme koje su lideri u svojim segmentima tržišta.

Mašine i usluge ove kompanije neizostavni su deo poslovanja svih koji se bave izradom proizvoda od metala, metalnih konstrukcija, metalne ambalaže, kotlova, alata, industrijske opreme, železničkih vagona, mašina, aparata, uređaja za razne namene, proizvodnjom cevovoda, zavarivanjem i mašinobravarskim poslovima… Preko svojih partnera nudi kvalitetnu i najnoviju tehnologiju, kao što su vodeni rezači s nagibnom glavom, servo-električne mašine za probijanje i savijanje, najpreciznije mašine za ravnanje, mašine za skidanje pucni i zaobljavanje uglova lima, kružne savijačice itd.

Osim prodaje mašina, firma pruža i potpunu podršku nakon kupovine – usluge servisa mašina, brušenje alata za apkant prese, noževa za makaze za rezanje lima, alata za probijanje kao i remont mašina. Za održavanje i popravke mašina odgovoran je mladi servisni tim, koji je na raspolaganju za sve vrste savetovanja, ponuda, optimizacije proizvodnje, informacija o novim tehnologijama i ostalim upitima.

Štand ove kompanije nalazi se u hali 1 a nosi broj 1117.