Egipatska kompanija EL.MOATAZ za uvoz-izvoz iz Aleksandrije bavi se proizvodnjom mašina, mašinskih komponenti i drugih industrijskih metalnih delova.

Vijci su ključni element u proizvodnji drvenog i metalnog namještaja, a kompanija proizvodi vijke visokog kvaliteta i spremna je za izvoz u sve zemlje sveta.

Kompanija proizvodi i višenamensku mašinu za savijanje, sečenje i valjanje lima, koja značajno štedi novac, prostor i vreme u odnosu na standardne.

Jedan od kompanijskih proizvoda je mašina za savijanja metala i metalnih cevi sa visokim stepenom tačnosti. U velikoj meri rešava problem proizvođača koji znaju koliko za radnike ovaj postupak može da bude zamoran i iscrpljujući, a konačni proizvod sa nedostacima.

Proizvodni asortiman oplemenjen je i mašinom za rotacione, cilindrične i konusne radove, bilo sa spoljne ili unutrašnje strane predmeta koji se obrađuje. Strug je jedan od najznačajnijih radnih mašina jer se koristi u proizvodnji cilindričnih delova i koristi se u proizvodnji rotacionih površina kao što su: ekseri, cilindrični stubovi, nosači, diskovi i konusni delovi…

Tu su i mašine za rezanje, dimenzioniranje delova, ukljanjanje slojeva metala te završnu obradu.

Kompanija EL: MOATAZ predstaviće se u hali 3, na štandu 3040.