CHI-TECH DOO je generalni zastupnik renomiranog kineskog proizvođača fiber lasera BODOR za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Severnu Makedoniju i Albaniju.

Kao prošlogodišnji dobitnik Red Dot Design Award nagrade za najbolji dizajn mašina za F i E seriju, na Sajmu tehnike 2019. biće predstavljen Fiber laser Bodor P3015, potpuno zatvorene radne površine sa mogućnošću automatske izmene stolova, radne površine 3000x1500mm, snagom laserskog izvora od 3KW, laserskom glavom sa automatskim fokusom. Najveću prednost Bodor fiber lasera predstavlja teška i masivna konstrukcija od livenog gvožđa, mehaničke komponente japanskih, nemačkih, francuskih, švajcarskih proizvođača, kao i garancija od dve godine na izvor i tri godine na sve ostale komponente.

Konstantnim ulaganjem u kvalitet i dizajn Chi-tech je prepoznat kao vodeća kompanija u domenu fiber lasera. Kroz mrežu već instaliranih mašina beleži rast i proverljive reference, a stručni tim kompanije stoji na raspolaganju za demonstracije i prezentacije svojih mašina iz sveta laserske obrade metala.

U cilju širenja mreže i podrške svojim korisnicima, firma Chi-tech d.o.o. je otvorila predstavništvo za Srbiju u Šapcu, gde će posebnu pažnju pokloniti servisno-tehničkoj podršci, kroz stručno osposobljene servisne timove, veliki lager rezervnih delova i zamenskih jedinica, kao i kvalitetnu stručnu, servisnu i tehničku podršku u svakom smislu.