Preduzeće ARO.VANA specijalizovano je za prodaju mašina i opreme za preoblikovanje lima i drugih materijala. Nudi kvalitetne i savremene mašine i opremu za obradu i automatizaciju proizvodnje, vlastiti servis, originalne rezervne delove i stručne savete.

Njihov kvalitet potvrđuje više od 20 godina prisustva na slovenačkom tržištu industrije lima i automobilske industrije i odlične reference renomiranih slovenačkih kompanija. Takođe, proširuju svoje poslovanje u regione u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Na Sajmu tehnike predstavljaju ekscentar presu C oblika od 40 tona, proizvođača Sangiacomo, pneumatske i elektronske dodavače proizvođača Herrblitz, kao i svoj ostali prodajni program mašina za obradu lima i drugih materijala, koji su kvalitet dokazali u mnogim implementacijama u proizvodnjama visokog standarda.

Uz standardne proizvode nude i specijalne mašine, proizvedene u potpunusti po narudžbini, u skladu sa potrebama i željama pojedinih kupaca.

ARO.VANA se nalazi u hali 1, na štandu 1117. Stručno osoblje sa znanjem i dugogodišnjim iskustvom zaduženo je za individualno savetovanje, tehnička ekspertska rešenja i kvalitetnu tehničku pomoć.