Sa mrežom od oko 100 predstavništava u više od 70 zemalja širom sveta, ADVANTAGE AUSTRIA nudi austrijskim preduzećima i njihovim internacionalnim poslovnim partnerima širok spektar usluga. Svake godine organizuju oko 1.200 manifestacija radi uspostavljanja poslovnih kontakata. Advantage Austria pruža i usluge kao što su, na primer, uspostavljanje kontakata sa austrijskim preduzećima koja traže uvoznike, distributere i agente prodaje, ali i informacije o Austriji kao zemlji poslovnom partneru i nastupu na njenom tržištu.

U Austriji postoji jedinstvena kombinacija inovativnih tehnoloških i tržišnih lidera u oblasti obnovljivih energija, ekoloških tehnologija, elektrike i elektronike, merne tehnike, sistema za automatizaciju industrijskog procesa i itd.

Na 63. Međunarodnom sajmu tehnike, na štandu Austrije, poslovni posetioci i partneri moći će da se upoznaju sa visokokvalitetnim tehnologijama i inovacijama austrijskih proizvođača, kao što su:

  • GGW Gruber & Co. GmbH (merna tehnika za svaku oblast: tehnika za merenje dužina, 3D-koordinatna merna tehnika, multisenzorska merna tehnika, merna tehnika za zupčanike, merači za određivanje hrapavosti i kontura, optički merni uređaji, kompjuterska tomografija, merač oblika, vertikalno i horizontalno merenje, sitni i ručni merni uređaji, merači nadiba, mašinski elementi i elementi za zaštitu mašina),
  • HellermannTyton GmbH (rešenja za kablove iz raznih privrednih grana, kao što su automobilska industrija, proizvodnja šinskih vozila, bela tehnika, mašinogradnja, elektronika i mnoga druga).
  • Oerlikon Balzers Coating Austria GmbH (Oblaganje alata, povećanje učinka pomoću PVD premaza),
  • Schiebel Antriebstechnik GmbH (sigurnosni aktuatori & električni kontrolni i regulacioni aktuatori),
  • WEDCO Handelsgesellschaft mbH (tvrdometalni karbidni alati za obradu u vidu glodanja i bušenja, uključujući i individualne, optimalno prema potrebama kupca izrađene specijalne alate),
  • Weidmüller GmbH; Ing. W. Häusler GmbH; Rollo Transportgeräte und Förderanlagen Ing. Franz Teufel GmbH