Adrian Group

Brend ADRIAN već 25 godina pruža vrhunska rešenja kompleksnih sistema za grejanje i hlađenje industrijskih hala i svih velikih prostorija.

Njihova ponuda uključuje infracrveno grejanje, toplo-vazdušno grejanje, evaporativno hlađenje, vazdušne zavese, destratifikatore, sisteme upravljanja.

ADRIAN GROUP je profesionalni partner za konsultacije za optimalno rešenje, kompleksne kalkulacije i poređenja, osmišljavanje i pripreme za projekat, garanciju i servise posle garancije, „ključ u ruke“, finansiranje.

Adrian Group se preporučuje kao kreativan inovator energetski efikasnih i ekoloških sistema za grejanje, kao odgovoran proizvođač koji ne pravi kompromise na kvalitetu materijala I komponenti, čime obezbeđuje dug životni vek svojih proizvoda, kao pouzdan distributer koji ispunjava kriterijume klijenata I pruža odličnu tehničku podršku. Sve to obezbedilo je ovoj kompaniji mesto među vodećim kompanijama na tržištu sistema za grejanje, hlađenje i njihove kontrole.

Adrian Group je istinski predstavnik 3E energetskih rešenja – E za ekologiju, E za energetsku efikasnost i E za ekonomičnost i povratak investicije.

Iz srca Slovačke i Evrope Adrian Group ispunjava uslove modernih sistemskih rešenja iz celog sveta. Na 63. Sajmu tehnike, na štandu 3019 u hali 3 Beogradskog sajma, predstavlja različite mogućnosti izrade i upravljanja kompleksnim sistemima za grejanje i hlađenje.